Meest gestelde vragen & antwoorden

Wat kost een nieuwe keuken?

De prijs van uw nieuwe keuken is van veel factoren afhankelijk. Naast uw persoonlijke smaak en de beschikbare ruimte, spelen bijvoorbeeld ook gebruiksgemak , merk- en materiaalkeuze een belangrijke rol. Op onze website krijgt u een indruk van de keukens die wij aanbieden. We nodigen u om die reden graag uit in onze showrooms voor een vrijblijvend eerste gesprek. We geven u dan gericht op persoonlijke smaak en behoeften een goede schatting of zelfs concrete opgave van de kosten voor uw nieuwe keuken. Maak meteen een afspraak!

Moet ik iets aanbetalen?

Nee, wij vragen geen aanbetaling. U hoeft pas te betalen op het moment dat uw keuken door ons geleverd wordt.

Hoe betaal ik mijn bestelde keuken?

Voor het totale bedrag ontvang je een factuur die uiterlijk 3 dagen voor levering van de keuken betaald moet zijn per bank. Mocht je liever willen pinnen bij aflevering, dat is ook mogelijk, maar geef dit wel van te voren aan.

Kan ik de keuken ook zelf plaatsen?

Jazeker, dat kan. Onze keukenmeubelen worden voor gemonteerd geleverd.

Loopt u tegen kleine problemen aan, dan bieden wij u gratis telefonische hulp. En mocht u er toch niet uitkomen, kunt u alsnog, tegen betaling van de montagekosten, een van onze monteurs laten komen.

Ons advies is echter wel om het door onze of een door uzelf uitgekozen gespecialiseerde monteur te laten plaatsen.

Krijg ik ook (maat)tekeningen?

Ja, u ontvangt van ons verschillende tekeningen. Dit zijn naast foto realistische tekeningen ook maatschetsen van bovenaf en muuraanzichten. Tevens ontvangt u (na opdracht) een overzicht waar de installatiepunten op staan en informatie hoe u alles dient voor te bereiden.

Mijn apparaat werkt niet goed of is kapot, wat nu?

Voor de meeste merken apparatuur kunt u bij hun website terecht voor vervangende onderdelen, het maken van een servicemelding of het opzoeken van een handleiding. Indien gewenst kunt u uw vraag ook via ons laten verlopen. Neem dan contact met ons op.

Hoe ziet de garantie eruit?

In de garantiebepalingen zijn we heel duidelijk. Op alle inbouwapparaten geldt een standaard garantieperiode van 2 jaar na aanschaf, de meeste merken geven 5 jaar vanaf 4 apparaten en sommige zelfs 8 jaar. Werkbladen worden geleverd inclusief 2 jaar garantie. De garantietermijn van de keukenkasten is 2 tot 10 jaar afhankelijk van het keukenmerk. Alle leveringen gelden onder garantievoorwaarden van onze leveranciers.