Keuken kopen omgeving Hellevoetsluis?

Maak een afspraak!

Op zoek naar keukens omgeving Hellevoetsluis? Bij Keukenstudio Rijnmond bent u aan het juiste adres: Professioneel, persoonlijk en aantrekkelijk geprijste keukens!

Bent u op zoek naar een keukenzaak die met u mee denkt en adviseert? Wat uw smaak ook is en welke combinatie u ook zoekt, in de collectie van Keukenstudio Rijnmond in Hoogvliet vindt u altijd de keuken die bij u past. U vindt ons aan de  Hoefsmidstraat 46 B, 3194 AA Hoogvliet Rotterdam (Nog geen 30 minuten rijden vanaf Hellevoetsluis) of maak een afspraak bij u thuis!

persoonlijk contact keukenstudio rijnmond

Persoonlijk contact

Een keuken kopen is iets heel persoonlijks. Wij maken graag tijd voor u, om samen tot een mooi resultaat te komen.

Afstemming

Wij adviseren u om tot de juiste balans te komen van stijl, functionaliteit en prijs.

3D ontwerp

Wij verzorgen een compleet uitgewerkte 3d tekening van uw nieuwe keuken. Zo weet u vooraf precies hoe uw droomkeuken eruit komt te zien.

Perfecte montage en service

Onze ervaren monteurs gaan pas naar huis als u tevreden bent. Ook na het plaatsen van uw keuken kunt u bij ons terecht.

hellevoetsluis

Deskundig keukenadvies in Hellevoetsluis

Op zoek naar een nieuwe keuken omgeving Hellevoetsluis, Spijkenisse, Brielle, Rotterdam of Hoogvliet? Het team van Keukenstudio Rijnmond staat voor u klaar om u te adviseren om de juiste keuken te vinden die bij u past! Samen kijken we naar de mogelijkheden en maken we passende offerte op maat. Langs komen in onze showroom? U vindt ons aan de Hoefsmidstraat 46 B in Hoogvliet

hellevoetsluis, keukenzaak

Ook in Hellevoetsluis komen we bij u langs aan huis

Ondanks dat onze showroom gevestigd is in Hoogvliet komen wij ook in Hellevoetsluis naar u toe. Zo kunnen we bij u thuis, aan de keukentafel de mogelijkheden bespreken om tot een fantastisch resultaat te komen. Of het nu gaat om een landelijke, moderne of bijvoorbeeld greeploze keuken gaat: bij Keukenstudio Rijnmond vindt u altijd uw droomkeuken tegen een eerlijke prijs!