Keukens omgeving Oostvoorne?!
Maak een afspraak!

U zoekt keukens in Oostvoorne? Bij Keukenstudio Rijnmond bent u aan het juiste adres: Professioneel, persoonlijk en aantrekkelijk geprijste keukens!

Bent u er al uit hoe uw nieuwe keuken eruit moet komen te zien? Kiest u voor een strakke design keuken zonder greep of gaat u liever voor een warme, landelijke keuken? Wat uw smaak ook is en welke combinatie u ook zoekt, in de collectie van Keukenstudio Rijnmond in Hoogvliet vindt u altijd de stijl die bij u past. Dat houdt niet op bij de gedetailleerde afstemming op uw persoonlijke keukenwensen; We zorgen er ook altijd voor dat uw droomkeuken past binnen het beschikbare budget. U vindt ons aan de  Hoefsmidstraat 46 B, 3194 AA Hoogvliet Rotterdam

persoonlijk contact keukenstudio rijnmond

Persoonlijk contact

Een keuken kopen is iets heel persoonlijks. Wij maken graag tijd voor u, om samen tot een mooi resultaat te komen.

Afstemming

Wij adviseren u om tot de juiste balans te komen van stijl, functionaliteit en prijs.

3D ontwerp

Wij verzorgen een compleet uitgewerkte 3d tekening van uw nieuwe keuken. Zo weet u vooraf precies hoe uw droomkeuken eruit komt te zien.

Perfecte montage en service

Onze ervaren monteurs gaan pas naar huis als u tevreden bent. Ook na het plaatsen van uw keuken kunt u bij ons terecht.

Deskundig keukenadvies in Oostvoorne

Op zoek naar een nieuwe keuken omgeving Oostvoorne, Hellevoetsluis, Spijkenisse, Brielle, Rotterdam of Hoogvliet? Het team van Keukenstudio Rijnmond staat voor u klaar om u te adviseren om de juiste keuken te vinden die bij u past! Samen kijken we naar de mogelijkheden en maken we passende offerte op maat. Langs komen in onze showroom? U vindt ons aan de Hoefsmidstraat 46 B in Hoogvliet

hellevoetsluis, keukenzaak

Ook in Oostvoorne komen we bij u langs aan huis

Ondanks dat onze showroom gevestigd is in Hoogvliet komen wij ook in Hellevoetsluis naar u toe. Zo kunnen we bij u thuis, aan de keukentafel de mogelijkheden bespreken om tot een fantastisch resultaat te komen. Of het nu gaat om een landelijke, moderne of bijvoorbeeld greeploze keuken gaat: bij Keukenstudio Rijnmond vindt u altijd uw droomkeuken tegen een eerlijke prijs!