Corian naadloze werkbladen nu ook bij Keukenstudio Rijnmond
maak een afspraak

De eindeloze
mogelijkheden van Corian® laten dromen uitkomen

Corian® kan alles zijn wat u zich hebt voorgesteld. Golvende, nagenoeg onzichtbare naadloze, organische vormen, gedurfde effecten van kleur en lichtdoorlatendheid – als u het kunt bedenken, kunt u het ook maken met Corian®.

DUURZAAM
Corian® behoudt zijn uitstraling en biedt weerstand tegen de meeste krassen en stoten die voorkomen bij dagelijks gebruik.

STERK
Sinds de introductie heeft Corian® zich bewezen als een buitengewoon duurzaam en gebruiksvriendelijk materiaal, zowel in een huiselijke als in een commerciële omgeving. Corian® kan niet schilferen, naden zijn onopvallend en vloeistoffen kunnen niet in het oppervlak trekken.

EENVOUDIG TE REINIGEN
Corian® heeft een niet-poreus oppervlak, dit voorkomt dat vuil en vlekken in het materiaal binnendringen. Markeringen en vlekken blijven op het oppervlak liggen en kunnen eenvoudig worden verwijderd met een Scotchbrite® sponsje en huishoudelijke reinigingsmiddelen.

NIET-POREUS
Corian® is niet-poreus en hygiënisch. Dankzij het gladde oppervlak kunnen vloeistoffen niet binnendringen en dat maakt het gemakkelijk te onderhouden. Bacteriën en schimmels maken geen kans. Wanneer Corian® er schoon uitziet, is het ook echt schoon.

HERSTELBAAR
Corian®-oppervlakken zijn hernieuwbaar en inherent milieuvriendelijk. Harde vlekken en krassen kunnen onopvallend worden hersteld door eenvoudigweg het oppervlak met een huishoudelijk reinigingsmiddel in te wrijven. Door een kleine inspanning kan het oppervlak van Corian® in zijn oorspronkelijke staat hersteld worden.

NAADLOOS
De lijmverbindingen van Corian® met bijhorende lijmkleuren zorgen voor onopvallende naden. Dit resulteert in een glad oppervlak waarbij de indruk wordt gewekt dat grote delen uit één stuk vervaardigd zijn. Het naadloze uiterlijk van geïntegreerde Corian® werkbladen, spoelbakken / wastafels en gebogen achterwand betekent eveneens dat er geen uitsparingen zijn waar vuil en bacteriën zich een weg banen.