Benieuwd naar wat Cosentino voor u kan betekenen?
maak een afspraak

Cosentino maakt geïntegreerde oplossingen voor
jouw keuken

De keuken is het hart van het huis, waar we steeds meer van onze tijd besteden. De inrichting, het ontwerp, en comfort zijn essentiële elementen van deze ruimte, en moeten niet over het hoofd worden gezien wanneer het gaat om ontwerpen. 

Er zijn talloze opties voor materialen en ideeën die je wellicht in het achterhoofd hebt tijdens het renovatieproces. Bij Cosentino hebben we het onze missie gemaakt om de keus gemakkelijker te maken voor je. Daarom bieden we geïntegreerde oplossingen: met onze hulp zal jouw keuken voldoen aan de strengste eisen voor onderhoud en duurzaamheid, en er uiteraard ook spectaculair zal uitzien.

SILESTONE

Silestone bestaat uit meer dan 90% natuurlijke kwarts. Beschikbaar in meer dan 80 verschillende kleuren en afwerkingen, is het de perfecte optie voor oppervlakken binnenshuis.

DEKTON

Dekton is het nieuwe ultracompacte oppervlak van Cosentino. Een materiaal gemaakt van porselein, glas en kwarts. Een non-poreus materiaal dat zeer veelzijdig in ontwerp is, een zeer bestendige optie.

SENSA

Sensa is een eersteklas natuurlijk graniet dat zeer goed bestand is tegen vlekken, dankzij een baanbrekende beschermende behandeling die u de mogelijkheid biedt om van uw keuken te genieten zonder speciaal onderhoud.

NATURAL STONE

Cosentino heeft gekozen voor een breed natuursteen assortiment vanuit de hele wereld, leisteen, basalt, Braziliaanse graniet, travertijn... bezoek onze natuursteen pagina en ontdek een wereld van kleuren en afwerkingen.