Benieuwd naar onze Dekker werkbladen?
maak een afspraak

Dekker werkbladen

Dekker Zevenhuizen B.V. is opgericht in 1930 en al jarenlang toonaangevend in de Nederlandse woonmarkt. Het meer dan tachtig jaar oude familiebedrijf is gespecialiseerd in het bewerken van hoogwaardige materialen tot maatwerkbladen voor de keuken en badkamer. Inmiddels is ruim 30% van alle keukens die jaarlijks verkocht worden, voorzien van de producten van Dekker. Daarnaast levert Dekker aanverwante producten zoals meubilair en vensterbanken, en is het partner van architecten en interieurdesigners bij speciale projecten (hotels, kantines, ziekenhuizen, etc.).

Maatwerkbladen en accessoires

Het aanbod van maatwerkmaterialen is breed, en omvat onder andere TopLaminaat®, Greenpanel®, DecorTop®, TopCore®, Lapitec®, FENIX NTM®, graniet, composietsteen, glas, keramiek, rvs, massief hout, beton, terrazzo en Solid surface. Maatwerk van Dekker herkent u aan de strakke hoekverbindingen, de vrijwel naadloos geïntegreerde spoelbak en de perfecte afwerking met (luxe) randlijsten. Als marktleider in maatwerkbladen staat Dekker Zevenhuizen echter niet alleen garant voor betrouwbare kwaliteit, het zet ook de trends. De onderneming ontwikkelt voortdurend nieuwe producten en kleuren die het interieur een modieus en stijlvol aanzien geven.

Naast dit maatwerk biedt Dekker ook een uitgebreid assortiment keukenaccessoires van zowel de bekende A-merken als het eigen merk Lanesto®. Ze onderscheiden zich sterk in kwaliteit en design.