Een keuken die met je communiseert
maak een afspraak

Neff keukenapparatuur inspireert jouw creativiteit in de keuken

Koken inspireert mensen, mensen inspireren ons. Dit is het basisprincipe achter alles dat wij doen bij NEFF. Laat niets jouw kookideeën in de weg staan. De innovatieve producten van NEFF helpen jou bij het bereiden van overheerlijke gerechten - of het nu een viergangendiner is of een heerlijk dessert, je krijgt er geen genoeg van - een NEFF keuken voorziet in ieder gerecht.

Gamechangers in de creatieve keuken

Het begint in 1877, als Carl Neff in een klein Duits stadje zijn eerste werkplaats opricht. Hij droomt ervan ovens te ontwikkelen die zijn klanten meer plezier in de keuken bezorgen. Deze visie staat vandaag de dag nog steeds aan de basis van NEFF. Al 140 jaar ontwikkelen we keukenapparatuur met hoge kwaliteit en fraai design. Van de op patisserie gerichte ovens in La Belle Époque tot aan innovaties van nu zoals de FlexInductie kookplaat.

Hedendaagse innovatie waar we trots op zijn

Niet alleen neemt een uitgeklapte ovendeur onnodig ruimte in. Je kunt ook minder goed bij je gebakken, gestoomde en gebraden gerechten. Daarom bedacht NEFF de eerste volledig inschuifbare ovendeur. Ingrediënten toevoegen, tussendoor checken of je gerecht al gaar is en je kookcreatie uit de oven nemen: de Slide&Hide® ovendeur maakt het je makkelijker. Puur gemak, prachtig vormgegeven. Dankzij deze unieke ovendeur staat niets meer tussen jou en je kookkunsten in.