Novy: toonaangevend in keukenventilatie
maak een afspraak

Inspired by quality.

Voor Novy is een keuken meer dan een ruimte waar gekookt wordt. Het is een plek die ruimte biedt voor gezelligheid en het nuttigen van een heerlijke maaltijd. De ontwikkeling van de keuken van functionele ruimte naar een leefruimte, daar heeft de afzuigkap als geen ander apparaat zo'n essentiële rol ingespeeld. Want een afzuigkap die stil is en effectief zijn werk doet, creëert alle ruimte om te doen in de keuken wat men wil. 
Als één sterk Europees merk levert Novy daarom afzuigkappen die geurtjes, kookvocht en vet effectief afvoeren, maar die dat alles doen in stilte.

Novy: toonaangevend in keukenventilatie
De eerste afzuigkappen van Novy zagen het levenslicht in 1965. Toen al onderscheidde Novy zich door de kwaliteit van haar afzuigkappen en innovatie van modellen en techniek. Vanaf het begin werd gestreefd naar een hoogst mogelijke efficiëntie van afzuiging. De oplossing hiervoor bleek de revolutionaire techniek van randafzuiging te zijn. Novy heeft dus, als uitvinder van randafzuiging, meer dan 40 jaar ervaring en voorsprong.

Enkele jaren later ontwikkelde Novy dan nog eens haar eigen geluiddempingssysteem, waardoor motorgeluiden en trillingen tot een strikt minimum werden herleid. De keuken kreeg dankzij Novy eindelijk waar ze recht op had… stilte en rust. 

De unieke combinatie van randafzuiging en optimale geluiddemping zorgt voor een zeer efficiënte, doch stille, afzuiging. Niet te evenaren. In al die jaren is Novy uitgegroeid tot een een toonaangevend merk in keukenventilatie. Met passie en kennis voor stille keukenventilatie. Het resultaat van dit doorgedreven specialisme is een assortiment dat voor elke keukensituatie een oplossing biedt.

Doordacht design voor meer comfort
Novy combineert techniek met comfort. Afzuigkappen die op alle vlakken net even slimmer en stiller zijn. Met precisie, vakmanschap en passie produceert Novy in eigen beheer en fabriek in Kuurne. Zo houdt Novy de totale controle over het productieproces en kan de kwaliteit worden gegarandeerd. Op het vlak van kwaliteit doet Novy dan ook geen concessies. Novy gebruikt de meest hoogwaardige grondstoffen en de beste productietechnieken. Zo zorgen we voor stille ventilatie met een zeer hoog rendement op een plek waar de luchtkwaliteit 't het zwaarst te verduren krijgt: de keuken. Zeker in combinatie met de domino's en inductiekookplaten, die in design en technologie perfect aansluiten bij onze afzuigkappen, staat Novy garant voor eindeloos keukenplezier.

Novy: 5 jaar garantie
Novy geeft standaard 5 jaar garantie op alle producten. De producten van Novy gaan jaren mee en doen precies wat zij moeten doen. En mocht het product u onverhoopt toch in de steek laten, dan heeft Novy een gedegen garantieplan waar u aanspraak op kunt maken. Bij Novy krijgt u vijf jaar garantie op uw afzuigkap of kookapparatuur. Gedurende vijf jaar betaalt u geen materiaalkosten. En in de eerste twee jaar komen ook de eventuele kosten voor arbeidsloon voor rekening van Novy. Een belangrijke plus voor de keukenvakhandel en de consument.

Excelleren door te innoveren
Novy kijkt graag vooruit. Alleen zo kun je als merk toonaangevend zijn en blijven. Daarom blijft Novy innoveren. Op het gebied van design, toepassing, technologie of communicatie. Hoe kan het nog gebruiksvriendelijker? Hoe kan het nog stiller? Welke keuzes we ook maken, Novy streeft er altijd naar om een afzuigkap te produceren die de beste in zijn soort is. En dat principe gaat verder dan alleen keukenventilatie.

Zo kijken we ook naar unieke combinaties met andere kookapparatuur, zoals de directe communicatie tussen de afzuigkap en kookplaat. Met als doel: nóg meer comfort in de keuken. Daarbij houden we woonsituaties, trends en behoeftes altijd nauwlettend in de gaten. Innovaties vormen de sleutel voor de toekomst.

Het specialisme en de ervaring in keukenventilatie die Novy met zich meebrengt, ziet u in alles terug. In kwaliteit, design, service en techniek. Maximaal rendement, gecombineerd met een fluisterstille werking. Novy biedt een assortiment dat voor elke keukensituatie een passend antwoord heeft.