Voor een niet alledaagse dag, iedere dag: studioLine van Siemens.

Het studioLine assortiment van Siemens spreekt tot de verbeelding met zijn buitengewone design en unieke vormgeving. studioLine is het premium assortiment van Siemens en staat voor het beste wat Siemens te bieden heeft op het gebied van inbouwapparatuur. Het studioLine assortiment is ontwikkeld voor wie het gewone niet goed genoeg vindt en op zoek is naar het buitengewone in het leven. studioLine helpt uitdrukking te geven aan deze ambitie.

studioLine biedt innovatieve en opvallende producten die de kwaliteit van iedere kookomgeving opwaarderen. De nieuwe ovens en design afzuigkappen overtuigen met de elegante blackSteel afwerking. En in combinatie met de nieuwe vacumeerlade staat de sous-vide functie garant voor een unieke smaakbeleving en een professioneel resultaat.
De nieuwe Studioline range is beschikbaar vanaf Juni 2017

 

Nieuw! Ontdek het exclusieve Blacksteel design.

Ik wil meer weten.

Perfect design bestaat: blackSteel.
De nieuwe studioLine oven zijn hoogwaardig afgewerkt met blackSteel; een extra donkere versie van geborsteld RVS. Daarnaast zijn de ovens voorzien van een roestvrijstalen draaiknop en extra donkere ovendeur. De verschillende elementen zijn perfect op elkaar afgestemd en vormen een prachtig geheel.

Nieuw! Koken op het hoogste niveau met de sous-vide functie en de vacuümlade.

Ik wil meer weten.

Koken als een professional: de sous-vide functie.
De nieuwe sous-vide functie brengt koken op hoog niveau naar uw huis. Met de nieuwe sous-vide functie op de stoomovens kunnen vacuüm verpakte ingrediënten langzaam worden gegaard op lage temperatuur. Gerechten behouden bij deze unieke bereidingswijze alle vitaminen en mineralen wat zorgt voor een unieke smaakbeleving. Ideaal om te combineren met de eveneens nieuwe vacumeerlade waarmee ingrediënten of gerechten tot 99% vacuüm kunnen worden verpakt.

Indrukwekkend vormgegeven. Een blikvanger vanuit iedere hoek.

studioLine apparatuur is speciaal ontworpen voor wie waarde hecht aan esthetiek. De abstracte uitstraling is een regelrecht gevolg van het weldoordachte design, dat zijn oorsprong vindt in hoogwaardige materialen en uitmuntend vakmanschap. Of de apparatuur nu naast elkaar of onder elkaar wordt ingebouwd, er worden keukens mee gecreëerd die net zo buitengewoon zijn als de eigenaar.

Meer funtionaliteiten

De crème de la crème van Siemens huishoudapparaten komt samen in studioLine. studioLine klanten profiteren van het beste dat innovaties van Siemens te bieden hebben. Er valt van deze unieke lijn inbouwapparatuur méér te verwachten, zoals alle exclusieve functionaliteiten op basis waarvan de apparaten zijn ontworpen.

Meer service

Goede service maakt het leven makkelijker. Bij een studioLine dealer bent u verzekerd van goede service en professioneel advies over uw apparatuur.

Meer beleving

Het alledaagse zo eenvoudig en tegelijkertijd buitengewoon mogelijk vormgeven - dat is de kracht van studioLine. Ontdek hoe de innovatieve technologie in onze intelligente inbouwapparatuur u tijd en energie kunnen besparen, zodat u kunt doen wat u belangrijk vindt.

Een buitengewoon leven, heeft een buitengewone keuken nodig.

studioLine apparatuur is speciaal ontworpen voor wie waarde hecht aan esthetiek. De abstracte uitstraling is een regelrecht gevolg van het weldoordachte design, dat zijn oorsprong vindt in hoogwaardige materialen en uitmuntend vakmanschap. Of de apparatuur nu naast elkaar of onder elkaar wordt ingebouwd, er worden keukens mee gecreëerd die net zo buitengewoon zijn als de eigenaar.

Ovens

Ik wil meer weten.

Fascinerend vanaf de eerste indruk: de nieuwe studioLine ovens.
De nieuwe Siemens studioLine ovens bieden u van alles alleen het allerbeste. Vernieuwende
technologie, hoogwaardige materialen en uitmuntend vakmanschap. Dat is te zien, te voelen, en vooral: naar eigen wens te combineren. Doordat de hoogte van het bedieningspaneel van de apparaten gelijk is kunnen de apparaten vrij worden gecombineerd.

VarioSpeed en coolStart zorgen voor snelheid.

Lekker koken willen we allemaal, maar we hebben er niet altijd de tijd voor. Met de innovatieve varioSpeed bakovens hoeft de bereidingstijd geen belemmering meer te zijn om uw favoriete ovengerecht te maken. De heerlijkste gerechten kunnen in de helft van de tijd worden bereid. Bij varioSpeed wordt naast de gebruikelijke manier van bereiding ook de geïntegreerde magnetron gebruikt. De bereiding van gerechten wordt tot 50% versneld, zonder dat dit ten koste gaat van de perfecte kwaliteit. coolStart maakt het daarbij mogelijk om gerechten vanuit bevroren toestand meteen op te warmen, zonder eerst te hoeven voorverwarmen.

Met activeClean® reinigt de oven zichzelf.

Het reinigingssysteem activeClean® klinkt bijna te mooi om waar te zijn: met één druk op de knop reinigt de oven zichzelf. Het automatische programma maakt gebruik van pyrolyse, dat de aanwezige etensresten onder hoge temperatuur tot as verbrandt. Efficiënter en makkelijker kan niet, vooral de braadsledes, bakblikken en de telescopische rails van de oven zijn uitgevoerd in pyrolysebestendig materiaal. Er hoeft vervolgens alleen nog maar een doekje door de oven gehaald
te worden.

Kookplaten

Ik wil meer weten.

studioLine inductiekookplaten zijn als haute couture voor uw haute cuisine.
Siemens studioLine inductiekookplaten bieden u optimale vrijheid bij het koken. Kies voor één of meerdere flexibele zones met flexInduction Plus of voor maximale flexibiliteit met freeInduction.

Een flexInduction kookplaat is voorzien van één of meerdere flexZones waarop pannen in
verschillende maten kunnen worden gebruikt. De kookplaat herkent automatisch het aantal, de grootte en de vorm van de geplaatste pannen. Als het zo uitkomt worden meerdere zones hiervoor samengevoegd tot één grote kookzone.

Bij een freeInduction kookplaat is het mogelijk om kookgerei waar dan ook op het oppervlak van de kookplaat te plaatsen. U bent hierbij niet meer afhankelijk van bepaalde kookzones. Voor maximale flexibiliteit; exclusief bij studioLine.

studioLine inductiekookplaten zijn verkrijgbaar met diverse innovatieve functies. Zo is er bijvoorbeeld de kookSensor waarmee het overkoken van een pan voorgoed tot het verleden behoort. De innovatieve kookSensor wordt direct op de pan bevestigd en communiceert via Bluetooth met de kookplaat. De sensor herkent de ingestelde temperatuur en voorkomt dat de pan overkookt.

Verder kunt u bij Siemens met het inductionAir systeem kiezen voor een kookplaat met geïntegreerde afzuiging. Het revolutionaire Siemens inductionAir systeem combineert twee geweldige apparaten: een inductiekookplaat met geïntegreerde werkbladafzuiging.

Afzuigkappen

Ik wil meer weten.

Siemens afzuigkappen combineren veelzijdigheid met prestaties. Siemens afzuigkappen hebben een strak en eigentijds design dat perfect past bij de studioLine ovens. De afzuigkappen zijn geschikt voor verschillende keukenopstellingen. Voor de meeste keukens is een wandschouwkap een goede oplossing. Deze worden direct aan de wand gemonteerd boven de kookplaat. Keukens met kookeilanden zijn inmiddels niet meer weg te denken in de moderne keuken. Siemens besteedt hierdoor extra aandacht aan de vormgeving van haar eilandschouwkappen en nu ook met de nieuwe lijn werkbladafzuiging. Deze dragen perfect bij aan het open karakter van veel moderne keukens. Daarnaast zijn er verschillende vlakschermkappen, onderbouwkappen en afzuigunits die stijlvol worden geïntegreerd in bijvoorbeeld een kast- of wandelement.

Vaatwassers

Ik wil meer weten.

Begin de dag met glans dankzij Siemens studioLine vaatwassers.
Grote momenten beginnen met kleine details; bijvoorbeeld met perfect glanzende glazen. Siemens studioLine vaatwassers zorgen ervoor dat glazen niet alleen schoon maar ook met een perfecte glans uit de vaatwasser komen - zonder nadrogen of polijsten. Siemens vaatwassers zijn verkrijgbaar met het brilliantShine systeem met Zeolith®.
Het Zeolith®-droogsysteem maakt gebruik van het natuurlijke mineraal zeoliet wat vochtige lucht omzet in warme lucht waarmee de vaat uiterst efficiënt gedroogd wordt. Vaatwassers met zeoliet blinken niet alleen uit in het droogresultaat bij glaswerk en plastic, maar zijn ook nog eens heel energiezuinig: tot wel 10% zuiniger dan de grenswaarde voor energie-efficiëntieklasse A+++. Daarnaast zijn Siemens studioLine vaatwassers uitgerust met verschillende slimme innovatieve
programma’s die ervoor zorgen u in recordtijd kan beschikken over een perfect schone vaat. Zo is er de varioSpeed Plus functie die het mogelijk om een programma tot wel 66% te verkorten met behouden van een schone en droge vaat.

Koelkasten en vriezers

Ik wil meer weten.

De ideale omgeving voor uw levensmiddelen.
Met hoogwaardige koelapparatuur zet Siemens studioLine de nieuwe standaard. Verser en zuiniger met hyperFresh, noFrost en energie efficiëntieklasse tot A+++. Ontdek daarnaast de flexibiliteit van modularFit. modularFit maakt het mogelijk om uw inbouw koel-/vrieskasten niet alleen naast elkaar maar ook boven- of onder elkaar te positioneren.

VarioSpeed en coolStart zorgen voor snelheid.
Lekker koken willen we allemaal, maar we hebben er niet altijd de tijd voor. Met de innovatieve varioSpeed bakovens hoeft de bereidingstijd geen belemmering meer te zijn om uw favoriete ovengerecht te maken. De heerlijkste gerechten kunnen in de helft van de tijd worden bereid.
Bij varioSpeed wordt naast de gebruikelijke manier van bereiding ook de geïntegreerde magnetron gebruikt. De bereiding van gerechten wordt tot 50% versneld, zonder dat dit ten koste gaat van de perfecte kwaliteit. coolStart maakt het daarbij mogelijk om gerechten vanuit bevroren toestand meteen op te warmen, zonder eerst te hoeven voorverwarmen.

Met activeClean® reinigt de oven zichzelf.
Het reinigingssysteem activeClean® klinkt bijna te mooi om waar te zijn: met één druk op de knop reinigt de oven zichzelf. Het automatische programma maakt gebruik van pyrolyse, dat de aanwezige etensresten onder hoge temperatuur tot as verbrandt. Efficiënter en makkelijker kan niet, vooral omdat de braadsledes, bakblikken en de telescopische rails van de oven zijn uitgevoerd in pyrolysebestendig materiaal. Er hoeft vervolgens alleen nog maar een doekje door de oven gehaald te worden.

Ervaar de studioline keuken

Meer beleving.
Het alledaagse zo eenvoudig en tegelijkertijd buitengewoon mogelijk vormgeven - dat is de kracht van
studioLine. Ontdek hoe de innovatieve technologie in onze intelligente inbouwapparatuur u tijd en
energie kunnen besparen, zodat u kunt doen wat u belangrijk vindt.

Indrukwekkend vormgegeven. Een blikvanger vanuit iedere hoek.

studioLine apparatuur is speciaal ontworpen voor wie waarde hecht aan esthetiek. De abstracte uitstraling is een regelrecht gevolg van het weldoordachte design, dat zijn oorsprong vindt in hoogwaardige materialen en uitmuntend vakmanschap. Of de apparatuur nu naast elkaar of onder elkaar wordt ingebouwd, er worden keukens mee gecreëerd die net zo buitengewoon zijn als de eigenaar.