De keukenspecialist in Hoogvliet:
Keukenstudio Rijnmond

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en adviseren voor de aanschaf van losse keukenkasten, complete keukens, werkbladen, spoelbakken, kranen en accessoires.

Door rechtstreeks vanaf de fabriek te leveren en onze samenwerking met de Europese inkoop organisatie Kuchentreff, is het mogelijk hoge kwaliteit te combineren met een scherpe prijs.

Afspraak aan huis
Heeft u geen tijd en of zin om naar onze showroom in Hoogvliet te komen of heeft u geen vervoer? Of weet u al precies wat u wilt en wilt u een laatste prijsvergelijk? Neem dan contact op (zie onze contact pagina) wij komen met plezier geheel vrijblijvend bij u thuis. Maak nu een afspraak op een tijdstip dat u het beste uitkomt, dus ook ’s avonds behoort tot de mogelijkheden!

Liever een afspraak buiten de gebruikelijke openingstijden? U kunt bij Keukenstudio Rijnmond op elk gewenst tijdstip een afspraak maken, neem hiervoor contact met ons op of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onder het genot van een kop koffie of thee zullen wij u advies geven in de te maken keuzes qua materiaal, kleur, opstelling en alles wat er bij komt kijken om de keuken, uw keuken te maken.

Laat u, ons vakmanschap ervaren! Durft u de uitdaging aan met ons?

Nu een afspraak maken!

Richard

Richard heeft inmiddels 20 jaar ervaring in de keukenbranche, heeft alle mogelijke functies hierin wel bekleed. Hij is jaren bezig geweest zijn droom te verwezenlijken en dit bij zijn klanten tentoon te stellen dat passie, interesse, persoonlijke aandacht en echte vakkennis in combinatie met een hoge administratieve accuratesse en enorme drive voor hoogwaardige aftersales een voorbeeld moet zijn voor elke fysieke keukenshowroom in Nederland.

Robert

Robert is nieuw in de keukenbranche, maar deelt dezelfde filosofie als richard, namelijk dat persoonlijke aandacht en oprechte interesse in de klant centraal moet staan. Door jarenlange ervaring in de verkoop weet hij als geen ander dat aftersales net zo belangrijk is als de daadwerkelijke verkoop.

Anton

Anton heeft ook al 15 jaar ervaring in de keukenbranche en is een echte designer. Zijn creativiteit zal u versteld doen staan.

Shirley

Shirley is  medeverantwoordelijk voor aftersales, advies, orderverwerking en contact met onze zakelijke klanten.