Keukenstudio Rijnmond

De keukenspecialist in Hoogvliet

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en adviseren van keukens. Een keukenontwerper moet rekening houden met vele aspecten, hij is eigenlijk een keukenarchitect én interieuradviseur. Een keuken kopen is tevens een individueel en persoonlijk traject waarin u geholpen wordt door onze adviseurs. Samen met u bepalen ze wat de essentie van de keuken is en hoe dit in een mooi ontwerp past. Uw persoonlijke adviseur begeleidt het volledige project en kijkt ook verder dan de keuken, want het gaat ons om totaal woongenot.

Afspraak aan huis
Heeft u geen tijd en of zin om naar onze showroom in Hoogvliet te komen of heeft u geen vervoer? Of weet u al precies wat u wilt en wilt u een laatste prijsvergelijk? Neem dan contact op (zie onze contact pagina) wij komen met plezier geheel vrijblijvend bij u thuis. Maak nu een afspraak op een tijdstip dat u het beste uitkomt, dus ook ’s avonds behoort tot de mogelijkheden!

Liever een afspraak buiten de gebruikelijke openingstijden? U kunt bij Keukenstudio Rijnmond op elk gewenst tijdstip een afspraak maken, neem hiervoor contact met ons op of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onder het genot van een kop koffie of thee zullen wij u advies geven in de te maken keuzes qua materiaal, kleur, opstelling en alles wat er bij komt kijken om de keuken, uw keuken te maken.

Laat u, ons vakmanschap ervaren! Durft u de uitdaging aan met ons?

Nu een afspraak maken!

Richard

Richard heeft inmiddels 24 jaar ervaring in de keukenbranche, heeft alle mogelijke functies hierin wel bekleed. Hij is jaren bezig geweest zijn droom te verwezenlijken en dit bij zijn klanten tentoon te stellen dat passie, interesse, persoonlijke aandacht en echte vakkennis in combinatie met een hoge administratieve accuratesse en enorme drive voor hoogwaardige aftersales een voorbeeld moet zijn voor elke fysieke keukenshowroom in Nederland.

Anton

Anton heeft ook al 15 jaar ervaring in de keukenbranche en is een echte designer. Zijn creativiteit zal u versteld doen staan. Hij weet feilloos uw wensen te vertalen naar de mooiste ontwerpen.

Shirley

Shirley is  medeverantwoordelijk voor aftersales, advies, orderverwerking en contact met onze (zakelijke) klanten.